За Brain 4 Business

Ние, в Brain 4 Business, можем да Ви помогнем да изберете Вашите опаковъчни материали, за да пристигнат стоките Ви в отлично състояние! Гамата ни от продукти за защита, предотвратяване на корозия и влага, както и решенията ни за предпазване от статично електричество са на Ваше разположение заедно с нашата експертиза! Също така предлагаме и помощни опаковъчни материали – Етикети и Надуваеми транспортни възглавнички.

Brain for Business Ltd е създадена, за да удовлетвори повишаващите се изисквания за опаковки и опаковъчни материали на най-взискателните производствени предприятия в България. Представители сме на Италиaнската Propagroup S.p.A., Американската SchockWatch и Френската SJM Eurostat, компании тясно специализирани в областта.

Все по-често производителите се насочват към специализирани решения, разработени за превоз и съхранение на конкретни стоки. Brain for Business Ltd е организация изцяло насочена към специалните опаковъчни нужди на клиентите. Всеки един от продуктите ни е с най-високо качество и отговаря на всички норми и изисквания в Европейския съюз. Богатият избор на опаковъчни и предпазващи материали, които предлагаме, заедно с дългогодишния ни опит в бранша са сигурна гаранция за безопасността и качеството на Вашия товар.

Ние работим успешно с най-големите производители в България. Тяхното доверие е атестат за доброто обслужване, което предлагаме. Дайте ни възможност да спечелим и Вашето доверие!

Brain 4 Business Ltd предлага на своите клиенти следните услуги:
  • Консултиране
    Опитът, който имаме ни помага да намираме разнообразни решения за оптималното предпазване при превоз и съхранение.
  • Опаковане
    Можем да опаковаме всички Ваши стоки с най-модерните и подходящи за конкретния случай материали. Предпазването на стоките е гарантирано!
  • Транспортиране
    Познанията ни в сферата на транспорта и логистиката могат да послужат за най-ефективното и изгодно транспортиране на стоките Ви.